Napsivenna söök & köök

Napsivenna söök peab olema tervislik ja odav, tervislikkusest on juttu eraldi  teemas – odavus koos tervislikkusega saavutatakse igasugu kavalate nippide kasutamisega:

  • Otsi poest ja turult allhinnatud tooteid, mille tarvitamisaeg hakkab kohekohe otsa saama, või ongi juba läbi.
    Peale suure rahalise võidu turgutavb selliste toiduainete tarvitamine ka immuunsüsteemi, mis kokkuvõtteks toob tervisele ärahindamatu kasu.

Napsivenna köök olgu selline, mis oleks:

  •  – kerge käsitseda, sest muidu ei viitsi napsivend üldse süüa teha
  •  – ohutu, et napsivend ennast vindisena või pohmas ei vigastaks

2 thoughts on “Napsivenna söök & köök

  1. Laisa napsivenna maailma kiireim kook:
    1 klaas jahu
    1 klaas hapukoort
    1 klaas suhkrut
    1 muna
    kõik valada kaussi,sipsutada juurde natukese küpsetuspulbrit ja kakaopulbrit (kui tahtmist on),siis kõik lusiaga segada kiirelt läbi,valada koogivormi,küpsetada umbes 40 minutit 200 kraadi juures,peale panna ennem koogi nautima hakkamist kas sulatatud shokolaadi,või riputada natukese kaneeli või pähkleid või ka üldse mitte midagi,ka nii on hea.Valmis imekiirelt ja kergelt,toitev ja maitsev.

  2. Ideaalne kaste igaks elujuhtumiks.
    Haki või peenesta terve küüslaugumugul. Pane see purki või kuskile, mida saab kaanetada. Lisa maitse järgi soola ja pipart (must v valge, vahet pole. Punast ei soovita). Uputa see julmalt üle hapukoorega (mina kasutan 30% aga sobib ka 20%). Sega veidi ja aseta vähemalt ööpäevaks külmarisse tõmbama. Lisada võid ka muidugi tomatit, kurki, redist või ükskõik mida.
    Assa mait, kuidas sobib absoluutselt iga toidu kõrvale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga