Kasulikke näpunäiteid

Hoiatus: peet kogub nitraate

Смертельный суп: а люди едят его каждый день

https://minuaeg.com/mida-teha-veega-milles-kartuleid-keedeti-peale-selle-artikli-labilugemist-lopetate-te-vee-valjavalamist-kus-keedeti-kartuleid/

 

Kui sul on ahju/pliidiküte, ära viska kasutamata rasva/õli minema

vaid vala see süütematerjalile – ajalehed, reklaamid, pilpad – saad valusa süütetule 

Kalanduse teabekeskus

Palju kalajuttu

Liha, kala jms keetmisel, järgi reeglit:

  • Kui teed puljongit, st. keedetavast on vaja rohkem maitset kätte saada, pane keema külma vette
  • Kui on soov keedetavat hiljem süüa ka, st maitsed jääva keedetavasse, pane keevasse vette, veel parem kui pruunistad enne.kergelt
  • Võib teha ka nii: kondid külma veega keema, kui vesi keeb, alles siis liha – selliselt keetes jääb liha maitsvam ja puljongi annavad põhiliselt kondid

Koledate plekkide ärasaamiseks

Kodukööki täiendust:

Tühjaksjoodud viinapudelist, ja neid ju ikka jagub Mõõda parajaks üks nöör beercup1         Leota seda mingis süttivas vedelikus beercup2         Süüta nöör põlemaVala peale külma vett, pudel murdub beercup3 beercup4           Lihvi servad ja ongi klaas valmis beercup5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *