Kasulikke näpunäiteid

Kalanduse teabekeskus

Palju kalajuttu

Liha, kala jms keetmisel, järgi reeglit:

  • Kui teed puljongit, st. keedetavast on vaja rohkem maitset kätte saada, pane keema külma vette
  • Kui on soov keedetavat hiljem süüa ka, st maitsed jääva keedetavasse, pane keevasse vette, veel parem kui pruunistad enne.kergelt

Koledate plekkide ärasaamiseks

Kodukööki täiendust:

Tühjaksjoodud viinapudelist, ja neid ju ikka jagub Mõõda parajaks üks nöör beercup1         Leota seda mingis süttivas vedelikus beercup2         Süüta nöör põlemaVala peale külma vett, pudel murdub beercup3 beercup4           Lihvi servad ja ongi klaas valmis beercup5

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga