Hapukapsa Štši-Щи

image_pdfimage_print

Õige vene hapukapsa štši baastretsept

Štši-Щи kolm põhilist komponenti:

  1. Hapukapsas
  2. Liha
  3. Zavarka
 
1. Liha keema. Vt. Liha kala keetmisest  
2. Hapukapsas hauduma

3. Zavarka

  1. Lõika sibul kuubikuteks ja prae läbipaistvaks
  2. Lisa jämedalt riivitud poegand
  3. Lisa tomatipasta v mingi kaste
    – NB! ettevaatust liialdamisega

Hauta korralikult läbi

Alternatiivsed komponendid
Kardulas  
Jahu – prae kuival pannil kergelt beežiks  

Kruup, Küpsetatud õun, Seened – nende lisamisel kasuta oma kujutlusvõimet

Maitseaine ja roheline  
Sega kõik korralikult kokku ja keeda ca 10 minutit
 Hakka matsutama