Tsensuur on hoos … 

foorum_saadeTsensuur ruulib täiega

Tsensuur on teinud minu pühapäevast ühe õnneliku päeva, tänast päeva tähistab kahekordne töövõit, minu kommentaarid viimasele Foorumi saatele selline:

—–värvivalik on taotluslik——
Saate tegijad juurutavad salamisi formaati, mis oma viimsetes kvintessentsides korjab turu juurest või poe tagant paar tölli, nimetatab nad ekspertideks ja laseb kommenteerida poliitikute väljalausngeid. Seekord ei mindud uue kontseptsiooniga lõpuni, vaid töll saadi EPL toimetusest … ja tulemus oligi loll, nagu ikka pooliku asja puhul. Igatahes edu uute töllide leidmisel, olen meelsasti abiks – tean Keskturu juures ja Koplis paar kohta, kust neid leida.

Teine õnnestunud kommentaar oli artiklile:

Tõnu Kaljuste Briti baritoni laulust: produtsent kartis rassismisüüdistusi

tõnu _kaljuste

Siinkohal ei taha ma loomulikult väita, et Tõnu Kaljustel usinate moderaatoritega mingi seos on

Minu kommentaar:

Rassismis ei süüdistata, rassism on adekvaatselt tegelikkust peegeldav maailmavaade!

 

 

 

 

Loomulikut blokeeriti mõlemas ka minu IP-Aadress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *