Õige vene hapukapsa štši baasretsept
Štši-Щи kolm põhilist komponenti:
|
![]() |
|
1. Kondid ja Liha keema. Vt. Liha kala keetmisest |
||
2. Hapukapsas hauduma v keeta kontidest saadud puljongis | ![]() |
|
3. Zavarka
Hauta korralikult läbi |
![]() |
|
![]() |
||
4. Sega kõik korralikult kokku … ja keeda ca 10 minutit |
![]() |
|
5. Hakka matsutama![]() |
||
Alternatiivsed komponendid | ||
---|---|---|
Kardulas, mite mingil juhul pole soovitav keeta kartulit happelises keskkonnas, vaid eraaldi ja siis segada supi hulka. Panin kartuli alternatiivsete komponentide hulka, kuna seda enne XIX saj. ei tuntudki |
![]() |
|
Jahu – prae kuival pannil kergelt beežiks | ![]() |
|
Kruup, Küpsetatud õun, Seened – nende lisamisel kasuta oma kujutlusvõimet |
||
Maitseaine ja roheline |