Mikrolaineahi on meie eletromagnetkiirguserikka keskkonna kontsentreeritud mudel, väga hästi on mikrolaineahju tööd näidatud videos:
1:45 on toodud ka soojenemise mehhanism, kasutab ära vee molekulide polaarsust, veemolekule polariseeritakse ringi 2500 000000 korda sekundis – sellest soojus
vt ka “Vee molekul on polaarne”
Siin mõned järeldused
Toorel ja tavalises ahjus kuumutatud toidus on vee molekulid orienteeritud juhuslikult ning nt lihakäntsaka elektriväli null
Teisiti on lugu mikrolaineahjust läbikäinud lihakäntsakaga, kus väline elektriväli orienteerib vee molekulid, see elektriväli küll muudab molekulide orientatsiooni sagedusega 2,45 GHz – sellest ka soojenemine – kuid meie jaoks on oluline see, et orientatsioon muutub kõigil v peaaegu kõigil molekulidel korraga ning elektrivälja mõju lõppemisel jäävad molekulid orienteerituks: seega lihakäntsakas omab nüüd juba ise jääkelektrivälja (müü ei võrdu null)
Millist mõju avaldab selliste pisikeste elektrilaengute sissesöömine seda ma veel ei tea.
Kui keegi leiab andmeid vastavate uuringute kohta, andke teada.
PS.: uuringute all mõistan ma UURINGUID, mitte laestvõetud oletusi
Pingback: Uus rubriik - Napsivenna veebikoduNapsivenna veebikodu